rjt

Babagan awake dhewe

Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd.khusus ing perawatan banyu industri, desalinasi banyu laut, sistem klorin elektrolisis, lan tanduran perawatan limbah, minangka profesional perusahaan teknologi tinggi anyar kanggo konsultasi, riset, pangembangan, produksi lan penjualan banyu.Kita wis entuk luwih saka 20 panemuan lan paten, lan entuk akreditasi standar sistem manajemen mutu ISO9001-2015, standar sistem manajemen lingkungan ISO14001-2015 lan standar sistem manajemen kesehatan lan safety OHSAS18001-2007.

rt

Kita netepi tujuan "Ilmu lan Teknologi minangka pandhuan, Kualitas kanggo kaslametan, Kredit kanggo Pembangunan" , wis ngembangake sewelas seri saka 90 jinis produk perawatan banyu, sawetara sing dipilih minangka produk sing ditunjuk dening PetroChina, SINOPEC lan CAMC. kita wis nyedhiyakake sistem elektrolisis skala gedhe kanggo pencegahan korosi banyu laut kanggo pembangkit listrik ing Kuba lan Oman, lan nyedhiyakake mesin banyu High Pure saka banyu segara kanggo Oman, sing wis entuk penilaian dhuwur saka klien kita kanthi rega lan kualitas sing kompetitif. Chad, Suriname, Ukraina, India, Eritrea lan negara liya.

Sejarah Perkembangan Perusahaan

dv
tyj

Kemampuan Desain Departemen Teknik

Wiwit 2011, perusahaan wis ngluncurake platform desain digital 3D piranti lunak Sliodworks.Desain 3D intuisi SOLIDWORKS lan solusi pangembangan produk bisa ngandhut, nggawe, verifikasi, komunikasi lan ngatur gagasan inovatif, lan ngowahi gagasan inovatif dadi desain produk sing apik banget.Sadurunge nggawe produk, kanthi nguji produk ing jagad maya, insinyur bisa ngevaluasi kinerja kanthi efektif, nambah kualitas, lan nyepetake inovasi produk.

Liwat model 3D, luwih apik komunikasi karo pelanggan produk, luwih cepet nanggapi kabutuhan pelanggan, lan ijol-ijolan ide lan desain produk karo pelanggan.Gunakake data desain 3D kanggo adol produk anyar kanthi bantuan rendering realistis lan konten AR lan VR sing immersive, data produk 3D diwenehake kanggo njamin produksi dokumen inspeksi sing bener, manual pangguna lan dokumen bengkel sing berkualitas.Tim desain sing apik fokus nyedhiyakake solusi sakabèhé kanggo pangguna perawatan banyu global.

rt (3)
htr (1)
htr (2)