rjt

Produk

  • RO Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Air Laut RO

    Panjelasan Owah-owahan iklim lan perkembangan industri lan tetanen global kanthi cepet ndadekake masalah kekurangan banyu seger saya tambah serius, lan pasokan banyu seger saya tambah tegang, mula sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu.Krisis banyu nyebabake panjaluk mesin desalinasi banyu laut sing durung ana sadurunge kanggo ngasilake banyu ngombe seger.Peralatan desalinasi membran minangka proses ing banyu segara mlebu liwat membran spiral semi-permeabel ...
  • Container Type Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Air Laut Tipe Wadah

    Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut jinis Wadhah dirancang, diprodhuksi dening perusahaan kita kanggo pelanggan ngasilake banyu ngombe saka banyu laut.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5m3/hr Wadah: 40'' Konsumsi Daya: 25kw.h Aliran Proses Banyu laut → Pompa angkat → Tangki sedimen flokulan → Mentah ...
  • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

    Skid Mounted Seawater Desalination Machine

    Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut ukuran tengah sing diprodhuksi kanggo Pulo kanggo nggawe banyu seger saka segara.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3m3/jam Wadah: Bingkai dipasang Konsumsi daya: 13.5kw.h Tingkat pemulihan: 13.5kw.h. : 30%;Air mentah: TDS <38000ppm Produksi banyu<800ppm Operasi ...
  • Steam Boiler Feeding Water Treatment System

    Steam Boiler Feeding Water Treatment System

    Panjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka piranti kanggo nggayuh tujuan pemurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna sing beda-beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa EDI Electro-deionization) kanggo nggawe set peralatan perawatan banyu murni sing disesuaikan, uga kabeh tangki banyu ing sistem yaiku ...
  • Small Size Seawtater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Seawtater Ukuran Cilik

    Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut ukuran cilik kanggo nggawe banyu ngombe seger kanggo panggunaan omah.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 80 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CCS Alur Proses Air Laut → Pompa angkat → Tangki endapan Flocculant → Filter pasir kuarsa → Filter pasir karbon aktif Filter keamanan → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → Sistem RO → Produksi ...
  • Brackish Water Purification Machine

    Mesin Pemurni Air Payau Kab

    Katrangan Kali payau/tlaga/bawah lemah/sumur perlu disaring lan diresiki kanggo nggawe banyu seger kanggo ngombe, adus, irigasi, panggunaan omah, lsp. Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek:JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Certificate: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Technical Data: Kapasitas: 500m3 / jam Wadhah: Frame dipasang Konsumsi daya: 70kw.h tingkat Recovery: 65%;Banyu mentah: TDS <15000ppm...
  • MGPS Seawater Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorinasi Online Elektrolisis Air Laut MGPS

    Panjelasan Sistem klorinasi elektrolisis banyu laut nggunakake banyu segara alami kanggo ngasilake solusi natrium hipoklorit on-line kanthi konsentrasi 2000ppm kanthi elektrolisis banyu laut, sing bisa nyegah pertumbuhan bahan organik ing peralatan kasebut kanthi efektif.Solusi natrium hipoklorit langsung ditrapake menyang banyu segara liwat pompa metering, kanthi efektif ngontrol pertumbuhan mikroorganisme banyu segara, kerang lan biologi liyane.lan akeh digunakake ing industri pesisir.Iki ...
  • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

    Mesin Pembuat Banyu Murni Dhuwur Filter Pemurnian Banyu Payau

    Panjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka jinis sistem kanggo nggayuh tujuan pemurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna sing beda-beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa unit desalting listrik EDI) kanggo nggawe set peralatan perawatan banyu murni, uga kabeh banyu. tank ing sistem dilengkapi karo ...
  • Brine Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorinasi Online Elektrolisis Brine

    Katrangan Njupuk uyah kelas pangan lan banyu tunyuk minangka bahan mentah liwat sel elektrolitik kanggo nyiyapake 0,6-0,8% (6-8g/l) larutan natrium hipoklorit konsentrasi rendah ing situs.Iki ngganti sistem disinfeksi klorin cair lan klorin dioksida sing beresiko dhuwur, lan akeh digunakake ing tanduran banyu ukuran gedhe lan medium.Keamanan lan keunggulan sistem kasebut diakoni dening para pelanggan liyane.Peralatan kasebut bisa nambani banyu ngombe kurang saka 1 yuta ton saben jam.Proses iki nyuda ...
  • Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit

    Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklorit generator dirancang lan diprodhuksi dening Yantai ...
  • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 3 ton

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran medium kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-6%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 3ton / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3ton / dina Konsentrasi: 5-6 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...
  • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 5 ton

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran medium kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 5ton / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5ton / dina Konsentrasi: 10-12 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2