Kita Nyedhiyakake Peralatan Kualitas Tinggi

Piranti Utama

  • Brackish Water Purification Machine

    Mesin Pemurnian Banyu Brackish

    Katrangan Banyu braket / tlaga / lemah / sumur banyu kudu disaring lan dimurnekake kanggo nggawe banyu murni seger kanggo ngombe, shower, irigasi, panggunaan omah, lan liya-liyane. Rincian Cepet Lokasi Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: Karakteristik 1 Tahun: pelanggan wektu Produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 500m3 / jam Wadah: Bingkai sing dipasang Konsumsi daya: 70kw.h Tingkat pamulihan: 65%; Banyu mentah: TDS <15000ppm ...

  • Small size Sodium hypochlorite Generator

    Generator natrium hypochlorite sodium cilik

    Penjelasan Iki minangka mesin penghasil sodium hypochlorite ukuran cilik kanggo ngasilake larutan pemutihan natrium hipoklorit 5-12%. Detil Cepet Lokasi Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Warranty: Kapasitas 1 Tahun: 200kg / dina generator sodium hypochlorite Karakteristik: wektu produksi pelanggan: Sertifikat 90 hari: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 200kg / dina Konsentrasi: 10-12 % Bahan baku: Uyah Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kutha ...

  • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

    8tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Generator elektrolisis natrium hypochlorite membran minangka mesin sing cocog kanggo ngombe desinfeksi banyu, perawatan banyu limbah, pencegahan sanitasi lan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane. Generator natrium hipoklorit natrium dirancang lan diprodhuksi dening Yantai ...

  • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

    5 ton Sodium Hypochlorite Generator

    Katrangan Iki minangka mesin sing ngasilake sodium hypochlorite ukuran medium kanggo ngasilake solusi pemutihan natrium hypochlorite 5-12%. Detil Cepet Lokasi Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Warranty: Kapasitas 1 Taun: 5 ton / dina generator natrium hypochlorite Karakteristik: wektu produksi pelanggan: Sertifikat 90 hari: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5 ton / dina Konsentrasi: 10-12 % Bahan baku: Uyah Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kutha ...

  • Container Type Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Tipe Laut

    Mesin desalinasi banyu laut jinis Wadhah dirancang, diprodhuksi dening perusahaan kami kanggo pelanggan ngasilake banyu ngombe saka banyu laut. Detil Cepet Lokasi Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Warranty: 1 Tahun Karakteristik: pelanggan Produksi wektu: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5m3 / jam Kontainer: 40 "Konsumsi daya: 25kw.h Alur Proses Air laut → Pompa angkat → Tangki endhepan Flocculant → ...

  • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

    3tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Iki minangka mesin penghasil sodium hypochlorite ukuran medium kanggo ngasilake larutan pemutihan natrium hypochlorite 5-6%. Detil Cepet Lokasi Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Warranty: Kapasitas 1 Tahun: 3 ton / dina generator sodium hypochlorite Karakteristik: wektu produksi pelanggan: 90 Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3 ton / dina Konsentrasi: 5-6 % Bahan baku: Uyah Kemurnian Dhuwur lan banyu keran Kutha ...

  • RO Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Laut laut RO

    Katrangan Pangowahan iklim lan pangembangan industri global lan pertanian kanthi cepet ndadekake masalah kekurangan banyu seger dadi serius, lan pasokan banyu tawar saya saya kaku, mula sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu. Krisis banyu nyebabake panjaluk mesin desalinasi banyu laut sing durung pernah ana sadurunge kanggo ngasilake banyu ngombe seger. Peralatan desalinasi membran yaiku proses sing mlebu banyu laut lumantar spiral mem ...

  • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

    Mesin Pembersih Air Murni Dhuwur Filter Purfikasi Banyu Brackish

    Penjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian tinggi minangka salah sawijining sistem kanggo nggayuh tujuwan panyucian banyu kanthi maneka warna proses pangolahan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu. Minangka macem-macem syarat panggunaan banyu ing kemurnian, kita gabungke lan menehi permulaan, osmosis mbalikke lan pertukaran ion amben campuran (utawa unit desalting listrik EDI) kanggo nggawe peralatan perawatan banyu murni, uga kabeh banyu tank ing sistem kasebut dilengkapi ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • d
  • rt (1)
  • rt (2)

Katrangan ringkes :

Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd khusus ing perawatan banyu industri, desalinasi banyu laut, sistem klorin elektrolisis, lan pabrik pangolahan limbah, minangka profesional perusahaan teknologi tinggi kanggo konsultasi, pangembangan, riset, pangembangan, produksi lan penjualan. Kita wis entuk luwih saka 20 panemuan lan paten, lan entuk akreditasi standar sistem manajemen mutu ISO9001-2015, sistem manajemen lingkungan ISO14001-2015 standar lan sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001-2007.

Acara & & Berita

  • Ngombe banyu saka banyu laut

    Pangowahan iklim lan pangembangan industri lan pertanian global sing cepet ndadekake masalah kekurangan banyu seger saya serius, lan pasokan banyu tawar saya saya kaku, saengga sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu. Krisis banyu nyebabake ...

  • Sodium Hypochlorite ngasilake mesin kanggo nyegah COVID-19

    Data paling anyar sing diluncurake dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS tanggal 5 nuduhake manawa 106.537 kasus anyar sing dikonfirmasi dilaporake ing Amerika Serikat tanggal 4, sing nyebabake jumlah kasus anyar anyar ing sawijining dina ing sawijining negara ing saindenging jagad. . Data nuduhake manawa rata-rata nomer ...

  • Nyegah viruscorona

    Minangka data wektu nyata paling anyar saka Organisasi Kesehatan Dunia tanggal 5 November 2020, 47 juta kasus radhang paru-paru koroner anyar didiagnosis ing saindenging jagad, kanthi 1.2 juta tiwas. Wiwit tanggal 7 Mei, kabeh kutha ing Tiongkok wis disetel dadi resiko rendah lan "nol" ing ...

  • tyj (7)
  • tyj (8)
  • tyj (9)
  • tyj (10)
  • tyj (11)
  • tyj (12)
  • tyj (13)
  • tyj (14)
  • tyj (15)
  • tyj (19)
  • tyj (16)
  • tyj (17)
  • tyj (18)
  • tyj (20)
  • tyj (21)
  • tyj (22)
  • tyj (23)
  • tyj (24)
  • tyj (25)
  • tyj (26)
  • tyj (27)
  • tyj (28)
  • tyj (29)
  • tyj (30)
  • tyj (31)
  • tyj (32)
  • tyj (33)
  • tyj (34)
  • tyj (35)
  • tyj (36)
  • tyj (37)
  • tyj (38)
  • tyj (39)
  • tyj (6)
  • tyj (40)
  • tyj (5)
  • tyj (4)
  • tyj (3)
  • tyj (2)
  • tyj (1)
  • tyj (47)
  • tyj (46)
  • tyj (45)
  • tyj (44)
  • tyj (43)
  • tyj (42)
  • tyj (41)