Kita Nyedhiyakake Peralatan Berkualitas Tinggi

Perlengkapan Utama

  • Brackish Water Purification Machine

    Mesin Pemurni Air Payau Kab

    Katrangan Kali payau/tlaga/bawah lemah/sumur perlu disaring lan diresiki kanggo nggawe banyu seger kanggo ngombe, adus, irigasi, panggunaan omah, lsp. Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek:JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Certificate: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Technical Data: Kapasitas: 500m3 / jam Wadhah: Frame dipasang Konsumsi daya: 70kw.h tingkat Recovery: 65%;Banyu mentah: TDS <15000ppm...

  • Small size Sodium hypochlorite Generator

    Generator Sodium hypochlorite ukuran cilik

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran cilik kanggo ngasilake solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 200kg / dina generator natrium hipoklorit Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 200kg / dina Konsentrasi: 10-12 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...

  • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 8ton

    Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklorit generator dirancang lan diprodhuksi dening Yantai ...

  • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 5 ton

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran medium kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 5ton / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5ton / dina Konsentrasi: 10-12 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...

  • Container Type Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Air Laut Tipe Wadah

    Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut jinis Wadhah dirancang, diprodhuksi dening perusahaan kita kanggo pelanggan ngasilake banyu ngombe saka banyu laut.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5m3/hr Wadah: 40'' Konsumsi Daya: 25kw.h Aliran Proses Banyu laut → Pompa angkat → Tangki sedimen flokulan → Mentah ...

  • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 3 ton

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran medium kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-6%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 3ton / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3ton / dina Konsentrasi: 5-6 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...

  • RO Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Air Laut RO

    Panjelasan Owah-owahan iklim lan perkembangan industri lan tetanen global kanthi cepet ndadekake masalah kekurangan banyu seger saya tambah serius, lan pasokan banyu seger saya tambah tegang, mula sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu.Krisis banyu nyebabake panjaluk mesin desalinasi banyu laut sing durung ana sadurunge kanggo ngasilake banyu ngombe seger.Peralatan desalinasi membran minangka proses ing banyu segara mlebu liwat membran spiral semi-permeabel ...

  • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

    Mesin Pembuat Banyu Murni Dhuwur Filter Pemurnian Banyu Payau

    Panjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka jinis sistem kanggo nggayuh tujuan pemurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna sing beda-beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa unit desalting listrik EDI) kanggo nggawe set peralatan perawatan banyu murni, uga kabeh banyu. tank ing sistem dilengkapi karo ...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • d
  • rt (1)
  • rt (2)

Katrangan singkat:

Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd khusus ing perawatan banyu industri, desalinasi banyu laut, sistem klorin elektrolisis, lan pabrik perawatan limbah, minangka profesional perusahaan teknologi tinggi anyar kanggo konsultasi, riset, pangembangan, produksi lan penjualan.Kita wis entuk luwih saka 20 panemuan lan paten, lan entuk akreditasi standar sistem manajemen mutu ISO9001-2015, standar sistem manajemen lingkungan ISO14001-2015 lan standar sistem manajemen kesehatan lan safety OHSAS18001-2007.

Acara & Warta

  • Natrium Hipoklorit Pemutih

    Natrium hipoklorit (yaiku: pemutih), rumus kimia yaiku NaClO, minangka disinfektan anorganik sing ngandhut klorin.Sodium hypochlorite padhet minangka bubuk putih, lan produk industri umum minangka cairan kuning sing ora ana warna utawa cahya kanthi ambu ora enak.Gampang larut ing banyu kanggo ngasilake c ...

  • Game Resiko: Tantangan Pengolahan Aseptik

    Senajan kita ora ngerti, kabeh wong ing donya bisa kena pengaruh nggunakake produk steril.Iki bisa uga kalebu panggunaan jarum kanggo nyuntikake vaksin, panggunaan obat resep sing nylametake kayata insulin utawa epinefrin, utawa ing taun 2020 muga-muga kahanan sing langka nanging nyata, nglebokake ...

  • Sodium Hypochlorite peran penting ing COVID 19

    Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator iku mesin cocok kanggo ngombé banyu disinfeksi, perawatan banyu sampah, sanitasi lan nyegah epidemi, lan produksi industri, kang dikembangaké dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources lan Hydr ...

  • Nyegah lan Kontrol Epidemi China

    Sawise kedadeyan wabah COVID-19 ing China, pamrentah China kanthi cepet nanggapi lan ngetrapake strategi pencegahan epidemi sing bener kanggo nyegah panyebaran virus kasebut.Langkah-langkah kayata "nutup kutha", manajemen komunitas sing ditutup, ngisolasi, lan mbatesi ...

  • Kahanan Epidemi Internasional

    Minangka data wektu nyata paling anyar saka Organisasi Kesehatan Dunia tanggal 19 Maret 2021, saiki ana 25,038,502 kasus pneumonia koroner anyar ing saindenging jagad, kanthi 2,698,373 tiwas, lan luwih saka 1224.4 yuta kasus sing dikonfirmasi ing njaba China.Kabeh kutha ing China wis disetel kanggo ...

  • tyj (7)
  • tyj (8)
  • tyj (9)
  • tyj (10)
  • tyj (11)
  • tyj (12)
  • tyj (13)
  • tyj (14)
  • tyj (15)
  • tyj (19)
  • tyj (16)
  • tyj (17)
  • tyj (18)
  • tyj (20)
  • tyj (21)
  • tyj (22)
  • tyj (23)
  • tyj (24)
  • tyj (25)
  • tyj (26)
  • tyj (27)
  • tyj (28)
  • tyj (29)
  • tyj (30)
  • tyj (31)
  • tyj (32)
  • tyj (33)
  • tyj (34)
  • tyj (35)
  • tyj (36)
  • tyj (37)
  • tyj (38)
  • tyj (39)
  • tyj (6)
  • tyj (40)
  • tyj (5)
  • tyj (4)
  • tyj (3)
  • tyj (2)
  • tyj (1)
  • tyj (47)
  • tyj (46)
  • tyj (45)
  • tyj (44)
  • tyj (43)
  • tyj (42)
  • tyj (41)