rjt

Hubungi Kita

Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd.

alamat

No. 10 dalan kulon Hongqi, Distrik Zhifu, kutha Yantai, China

Telpon

Sales: 008613395354133

Dhukungan: 0086-535-6801780

Whatsapp: 0086-13395354133

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita