rjt

Mesin Desalinasi Air Laut RO

  • RO Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Air Laut RO

    Panjelasan Owah-owahan iklim lan perkembangan industri lan tetanen global kanthi cepet ndadekake masalah kekurangan banyu seger saya tambah serius, lan pasokan banyu seger saya tambah tegang, mula sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu.Krisis banyu nyebabake panjaluk mesin desalinasi banyu laut sing durung ana sadurunge kanggo ngasilake banyu ngombe seger.Peralatan desalinasi membran minangka proses ing banyu segara mlebu liwat membran spiral semi-permeabel ...
  • Container Type Seawater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Air Laut Tipe Wadah

    Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut jinis Wadhah dirancang, diprodhuksi dening perusahaan kita kanggo pelanggan ngasilake banyu ngombe saka banyu laut.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5m3/jam Wadah: 40'' Konsumsi Daya: 25kw.h Aliran Proses Banyu laut → Pompa angkat → Tangki sedimen flokulan → Mentah ...
  • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

    Skid Mounted Seawater Desalination Machine

    Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut ukuran tengah sing diprodhuksi kanggo Pulo kanggo nggawe banyu seger saka segara.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3m3/jam Wadah: Bingkai dipasang Konsumsi daya: 13.5kw.h Tingkat pemulihan: 13.5kw.h. : 30%;Air mentah: TDS <38000ppm Produksi banyu<800ppm Operasi ...
  • Steam Boiler Feeding Water Treatment System

    Steam Boiler Feeding Water Treatment System

    Panjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka piranti kanggo nggayuh tujuan pamurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa EDI Electro-deionization) kanggo nggawe pesawat selaras peralatan perawatan banyu murni, liyane, kabeh tangki banyu ing sistem yaiku ...
  • Small Size Seawtater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Seawtater Ukuran Cilik

    Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut ukuran cilik kanggo nggawe banyu ngombe seger kanggo panggunaan omah.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 80 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CCS Alur Proses Air Laut → Pompa angkat → Tangki endapan Flocculant → Filter pasir kuarsa → Filter pasir karbon aktif Filter keamanan → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → Sistem RO → Produksi ...
  • Brackish Water Purification Machine

    Mesin Pemurni Air Payau Kab

    Katrangan Kali payau/tlaga/bawah lemah/sumur perlu disaring lan diresiki kanggo nggawe banyu resik seger kanggo ngombe, adus, irigasi, panggunaan omah, lsp. Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek:JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Certificate: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Technical Data: Kapasitas: 500m3 / jam Wadhah: Frame dipasang Konsumsi daya: 70kw.h tingkat Recovery: 65%;Banyu mentah: TDS <15000ppm...