rjt

Sistem Klorinasi Online Elektrolisis Air Laut MGPS

  • MGPS Seawater Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorinasi Online Elektrolisis Air Laut MGPS

    Panjelasan Sistem klorinasi elektrolisis banyu laut nggunakake banyu segara alami kanggo ngasilake solusi natrium hipoklorit on-line kanthi konsentrasi 2000ppm kanthi elektrolisis banyu laut, sing bisa nyegah pertumbuhan bahan organik ing peralatan kasebut kanthi efektif.Solusi natrium hipoklorit langsung ditrapake menyang banyu segara liwat pompa metering, kanthi efektif ngontrol pertumbuhan mikroorganisme banyu segara, kerang lan biologi liyane.lan akeh digunakake ing industri pesisir.Iki ...