rjt

Mesin Pemurni Air Payau Kab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Panjelasan

Banyu payau / tlaga / lemah / sumur kudu disaring lan diresiki kanggo nggawe banyu resik kanggo ngombe, adus, irigasi, digunakake ing omah, lsp.

Rincian cepet

Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG

Garansi: 1 Taun

Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina

Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

dbf

Data Teknis:

Kapasitas: 500m3 / jam

Wadhah: Bingkai dipasang

konsumsi daya: 70kw.h

Tingkat pemulihan: 65%;

Banyu mentah: TDS <15000ppm

Produksi banyu <800ppm

Cara operasi: Manual / Otomatis

Alur Proses

kali payau / tlaga / lemah / sumurPompa booster banyu mentahanFilter pasir kuarsaFilter karbon aktifFilter keamananFilter presisiPompa tekanan dhuwursistem ROTangki banyu produksi

Komponen

● membran RO: DOW, Hydraunautics, GE

● Kapal: ROPV utawa First Line, materi FRP

● HP pump:Danfoss super duplex steel

● Unit pemulihan energi:Danfoss super duplex steel utawa ERI

● Rangka: baja karbon kanthi cat primer epoksi, cat lapisan tengah, lan cat finishing permukaan poliuretan 250μm

● Pipe:Pipa baja Duplex utawa pipa stainless steel lan pipa karet tekanan dhuwur kanggo sisih tekanan dhuwur, pipa UPVC kanggo sisih tekanan rendah.

● Listrik: PLC saka Siemens utawa ABB, unsur listrik saka Schneider.

Aplikasi

● Perusahaan pangolahan

● Pabrik banyu ngombe kutha kutha

● Hotel/Resort

● banyu pakan industri

● Ngolah kebon

Parameter referensi

Model

Kapasitas

(t/d)

Tekanan Kerja

(MPa

Suhu Banyu Inlet

(℃)

Recovery

(%

JTRO-JS10

10

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS25

25

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS50

50

0.8-1.6

5-45

65

JTRO- JS 100

100

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 120

120

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 250

250

0.8-1.6

5-45

70

JTSO- JS 300

300

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 500

500

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 600

600

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 1000

1000

0.8-1.6

5-45

70

 

Kasus Proyek

Mesin Pemurnian Air Sungai Kab

500ton / dina kanggo Oman

sdv

Inspeksi Pelanggan

jyt (1)
jyt (2)
jyt (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Small size Sodium hypochlorite Generator

      Generator Sodium hypochlorite ukuran cilik

      Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran cilik kanggo ngasilake solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 200kg / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...

    • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

      Skid Mounted Seawater Desalination Machine

      Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut ukuran tengah sing diprodhuksi kanggo Pulo kanggo nggawe banyu seger saka segara.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3m3/hr Wadah: Bingkai mou...

    • RO Seawater Desalination Machine

      Mesin Desalinasi Air Laut RO

      Panjelasan Owah-owahan iklim lan perkembangan industri lan tetanen global kanthi cepet ndadekake masalah kekurangan banyu seger saya tambah serius, lan pasokan banyu seger saya tambah tegang, mula sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu.Krisis banyu nyebabake panjaluk mesin desalinasi banyu laut sing durung ana sadurunge kanggo ngasilake banyu ngombe seger.Peralatan desalinasi membran minangka proses sing ...

    • Container Type Seawater Desalination Machine

      Mesin Desalinasi Air Laut Tipe Wadah

      Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut jinis Wadhah dirancang, diprodhuksi dening perusahaan kita kanggo pelanggan ngasilake banyu ngombe saka banyu laut.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: Pelanggan Wektu Produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5m3 / jam Ngandhut ...

    • Steam Boiler Feeding Water Treatment System

      Steam Boiler Feeding Water Treatment System

      Panjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka piranti kanggo nggayuh tujuan pemurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa EDI Electro-deionization) kanggo nggawe pesawat saka peralatan perawatan banyu murni ngarang, liyane ...

    • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

      Generator Sodium Hipoklorit 8ton

      Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklor...