rjt

5-12% Sodium Hypochlorite Generator

  • Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit

    Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklorit generator dirancang lan diprodhuksi dening Yantai ...
  • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 3 ton

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi natrium hipoklorit ukuran medium kanggo ngasilake larutan pemutihan natrium hipoklorit 5-6%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 3ton / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3ton/hari Konsentrasi: 5-6 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...
  • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 5 ton

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran medium kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 5ton / dina generator natrium hipoklorit Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 5ton / dina Konsentrasi: 10-12 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...
  • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

    Generator Sodium Hipoklorit 8ton

    Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklorit generator dirancang lan diprodhuksi dening Yantai ...
  • Small size Sodium hypochlorite Generator

    Generator Sodium hypochlorite ukuran cilik

    Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran cilik kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 200kg / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: pelanggan Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 200kg / dina Konsentrasi: 10-12 % Bahan Baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota Konsumsi uyah...