rjt

Generator Sodium Hipoklorit 5 ton

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Panjelasan

Iki ukuran medium sodium hypochlorite prodhuksi mesin kanggo gawé 5-12% sodium hypochlorite bleaching solusi.

Rincian cepet

Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG

Garansi: 1 Taun

Kapasitas:5 tongenerator sodium hipoklorit / dina 

Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina

Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

bf

Data Teknis:

Kapasitas: 5 ton / dina

Konsentrasi: 10-12%

Bahan baku: Garam Kemurnian Tinggi lan banyu keran Kota

Konsumsi uyah: 1000kg / dina

konsumsi daya: 88kw.h

Prinsip Kerja

Prinsip dhasar reaksi elektrolitik sel elektrolisis membran yaiku ngowahi energi listrik dadi energi kimia lan ngelektrolisis brine kanggo ngasilake NaOH, Cl2 lan H2 kaya sing ditampilake ing gambar ndhuwur.Ing ruang anoda sel (ing sisih tengen gambar), brine diionisasi dadi Na + lan Cl- ing sel, ing endi Na + migrasi menyang kamar katoda (sisih kiwa gambar) liwat membran ion selektif ing ngisor. tumindak muatan.Cl- ngisor ngasilake gas klorin ing elektrolisis anodik.Ionisasi H2O ing kamar katoda dadi H+ lan OH-, ing endi OH- diblokir dening membran kation selektif ing kamar katoda lan Na+ saka kamar anoda digabung dadi produk NaOH, lan H+ ngasilake hidrogen ing elektrolisis katodik.

hrt (1)
hrt (2)
hrt (1)

Aplikasi

● industri klorin-alkali

● Disinfeksi kanggo tanduran banyu

● Bleaching kanggo tanduran nggawe sandhangan

● Diluting kanggo kurang konsentrasi klorin aktif kanggo omah, hotel, rumah sakit.

Parameter referensi

Model

klorin

(kg/jam)

NaClO

(kg/jam)

Konsumsi uyah

(kg/jam)

Daya DC

konsumsi (kW.h)

Occupy area

(㎡)

Bobot

(ton)

JTWL-C1000

1

10

1.8

2.3

5

0.8

JTWL-C5000

5

50

9

11.5

100

5

JTWL-C10000

10

100

18

23

200

8

JTWL-C15000

15

150

27

34.5

200

10

JTWL-C20000

20

200

36

46

350

12

JTWL-C30000

30

300

54

69

500

15

Kasus Proyek

Generator Sodium hypochlorite kanggo Somalia

5 ton / dina 12%

complete machine photo 2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

      Generator Sodium Hipoklorit 3 ton

      Panjelasan Iki mesin prodhuksi natrium hipoklorit ukuran medium kanggo ngasilake larutan pemutihan natrium hipoklorit 5-6%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 3ton / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...

    • Sodium Hypochlorite Generator

      Generator Sodium Hipoklorit

      Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklor...

    • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

      Generator Sodium Hipoklorit 8ton

      Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklor...

    • Small size Sodium hypochlorite Generator

      Generator Sodium hypochlorite ukuran cilik

      Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran cilik kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 200kg / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...