rjt

Kabar

  • Natrium Hipoklorit Pemutih

    Natrium hipoklorit (yaiku: pemutih), rumus kimia yaiku NaClO, minangka disinfektan anorganik sing ngandhut klorin.Sodium hypochlorite padhet minangka bubuk putih, lan produk industri umum minangka cairan kuning sing ora ana warna utawa cahya kanthi ambu ora enak.Gampang larut ing banyu kanggo ngasilake c ...
    Waca liyane
  • Game Resiko: Tantangan Pengolahan Aseptik

    Senajan kita ora ngerti, kabeh wong ing donya bisa kena pengaruh nggunakake produk steril.Iki bisa uga kalebu panggunaan jarum kanggo nyuntikake vaksin, panggunaan obat resep sing nylametake kayata insulin utawa epinefrin, utawa ing taun 2020 muga-muga kahanan sing langka nanging nyata, nglebokake ...
    Waca liyane
  • Sodium Hypochlorite peran penting ing COVID 19

    Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator iku mesin cocok kanggo ngombé banyu disinfeksi, perawatan banyu sampah, sanitasi lan nyegah epidemi, lan produksi industri, kang dikembangaké dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources lan Hydr ...
    Waca liyane
  • Nyegah lan Kontrol Epidemi China

    Sawise kedadeyan wabah COVID-19 ing China, pamrentah China kanthi cepet nanggapi lan ngetrapake strategi pencegahan epidemi sing bener kanggo nyegah panyebaran virus kasebut.Langkah-langkah kayata "nutup kutha", manajemen komunitas sing ditutup, ngisolasi, lan mbatesi ...
    Waca liyane
  • Kahanan Epidemi Internasional

    Minangka data wektu nyata paling anyar saka Organisasi Kesehatan Dunia tanggal 19 Maret 2021, saiki ana 25,038,502 kasus pneumonia koroner anyar ing saindenging jagad, kanthi 2,698,373 tiwas, lan luwih saka 1224.4 yuta kasus sing dikonfirmasi ing njaba China.Kabeh kutha ing China wis disetel kanggo ...
    Waca liyane
  • Krisis banyu saiki

    Owah-owahan iklim lan perkembangan industri lan pertanian global kanthi cepet ndadekake masalah kekurangan sumber daya banyu tawar saya tambah serius.Miturut statistik Bank Dunia, 80% negara lan wilayah ing donya kekurangan banyu seger kanggo panggunaan sipil lan industri.Sumber banyu tawar...
    Waca liyane
  • Sodium hypochlorite nduwe peran penting ing kahanan COVID-19 saiki

    Dina iki musim dingin ing Chicago, lan amarga pandemi Covid-19, kita luwih akeh ing njero ruangan tinimbang sadurunge.Iki nyebabake masalah kanggo kulit.Ing njaba kadhemen lan rapuh, nalika ing njero radiator lan tungku diunekake garing lan panas.Kita golek adus lan adus panas, sing bakal luwih garing ...
    Waca liyane
  • Global Sodium Hypochlorite Market Outlook dening Ringkesan Produk, Aplikasi lan Wilayah ing 2025 Analisis Dampak COVID19 |tuwuh

    Laporan pasar natrium hipoklorit nyedhiyakake asil lan kesempatan potensial lan tantangan kanggo tuwuhing industri natrium hipoklorit ing mangsa ngarep.Laporan Riset Pasar Sodium Hypochlorite nyedhiyakake ramalan pendapatan limang taun kanggo sektor utama industri Sodium Hypochlorite kanthi 2 ...
    Waca liyane
  • Ngombé banyu saka banyu segara

    Owah-owahan iklim lan pangembangan industri lan tetanèn global kanthi cepet nyebabake masalah kekurangan banyu seger dadi saya serius, lan pasokan banyu seger saya tambah tegang, saengga sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu.Krisis banyu nyebabake unp ...
    Waca liyane
  • Mesin produksi Sodium Hypochlorite kanggo nyegah COVID-19

    Data paling anyar sing dirilis dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS tanggal kaping 5 nuduhake manawa 106,537 kasus sing dikonfirmasi anyar dilaporake ing Amerika Serikat tanggal 4, nyetel jumlah kasus anyar ing sedina ing sawijining negara ing saindenging jagad. .Data nuduhake yen jumlah rata-rata ...
    Waca liyane
  • Nyegah viruscorona

    Minangka data wektu nyata paling anyar saka Organisasi Kesehatan Dunia tanggal 5 November 2020, 47 yuta kasus radhang paru-paru koroner anyar wis didiagnosis ing saindenging jagad, kanthi 1.2 yuta tiwas.Wiwit tanggal 7 Mei, kabeh kutha ing China wis disetel dadi beresiko rendah lan "nol" ing dhuwur lan tengah ...
    Waca liyane