rjt

6-8g/L Brine Elektrolisis Sistem Klorinasi Online

  • Brine Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorinasi Online Elektrolisis Brine

    Katrangan Njupuk uyah kelas pangan lan banyu tunyuk minangka bahan mentah liwat sel elektrolitik kanggo nyiyapake 0,6-0,8% (6-8g/l) larutan natrium hipoklorit konsentrasi rendah ing situs.Iki ngganti sistem disinfeksi klorin cair lan klorin dioksida sing beresiko dhuwur, lan akeh digunakake ing tanduran banyu ukuran gedhe lan medium.Keamanan lan kaunggulan sistem kasebut diakoni dening para pelanggan liyane.Peralatan kasebut bisa nambani banyu ngombe kurang saka 1 yuta ton saben jam.Proses iki nyuda ...