rjt

Mesin Desalinasi Air Laut RO

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Panjelasan

Owah-owahan iklim lan perkembangan industri lan tetanèn global kanthi cepet nyebabake masalah kekurangan banyu seger dadi saya serius, lan pasokan banyu seger saya tambah tegang, mula sawetara kutha pesisir uga kekurangan banyu.Krisis banyu nyebabake panjaluk mesin desalinasi banyu laut sing durung ana sadurunge kanggo ngasilake banyu ngombe seger.Peralatan desalinasi membran minangka proses ing banyu segara mlebu liwat membran spiral semi-permeabel ing tekanan, uyah lan mineral sing berlebihan ing banyu segara diblokir ing sisih tekanan dhuwur lan dibuang nganggo banyu segara sing konsentrasi, lan banyu seger metu. saka sisih tekanan rendah.

gn

Alur Proses

banyu segaraPompa angkatTangki sedimen flokulanPompa booster banyu mentahanFilter pasir kuarsaFilter karbon aktifFilter keamananFilter presisiPompa tekanan dhuwursistem ROsistem EDITangki banyu produksipompa distribusi banyu

Komponen

● membran RO:DOW, Hydraunautics, GE

● Kapal: ROPV utawa First Line, materi FRP

● Pompa HP: Danfoss baja super duplex

● Unit Recovery energi: Danfoss super duplex steel utawa ERI

● Pigura: baja karbon kanthi cat primer epoksi, cat lapisan tengah, lan cat finishing permukaan poliuretan 250μm

● Pipa: Pipa baja duplex utawa pipa stainless steel lan pipa karet tekanan dhuwur kanggo sisih tekanan dhuwur, pipa UPVC kanggo sisih tekanan rendah.

● Listrik:PLC saka Siemens utawa ABB, unsur listrik saka Schneider.

Aplikasi

● Teknik kelautan

● pembangkit listrik

● Lapangan lenga, petrokimia

● Perusahaan pangolahan

● Unit energi umum

● Industri

● Pabrik banyu ngombe kutha kutha

Parameter referensi

Model

Banyu produksi

(t/d)

Tekanan Kerja

(MPa

Suhu banyu mlebu(℃)

tingkat Recovery

(%

ukuran

(L×W×H(mm))

JTSWRO-10

10

4-6

5-45

30

1900×550×1900

JTSWRO-25

25

4-6

5-45

40

2000×750×1900

JTSWRO-50

50

4-6

5-45

40

3250×900×2100

JTSWRO-100

100

4-6

5-45

40

5000×1500×2200

JTSWRO-120

120

4-6

5-45

40

6000×1650×2200

JTSWRO-250

250

4-6

5-45

40

9500×1650×2700

JTSWRO-300

300

4-6

5-45

40

10000×1700×2700

JTSWRO-500

500

4-6

5-45

40

14000×1800×3000

JTSWRO-600

600

4-6

5-45

40

14000×2000×3500

JTSWRO-1000

1000

4-6

5-45

40

17000×2500×3500

Kasus Proyek

Mesin Desalinasi Air Laut

720ton / dina kanggo pabrik kilang minyak lepas pantai

rth (2)

Mesin Desalinasi Air Laut Tipe Kontainer

500tons / dina kanggo Drill Rig Platform

rth (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

      Skid Mounted Seawater Desalination Machine

      Panjelasan Mesin desalinasi banyu laut ukuran tengah sing diprodhuksi kanggo Pulo kanggo nggawe banyu seger saka segara.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Brand: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Teknis: Kapasitas: 3m3/hr Wadah: Bingkai mou...

    • Small size Sodium hypochlorite Generator

      Generator Sodium hypochlorite ukuran cilik

      Panjelasan Iki mesin prodhuksi sodium hypochlorite ukuran cilik kanggo ngasilaké solusi bleaching sodium hypochlorite 5-12%.Rincian Cepet Panggonan Asal: China Jeneng Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Kapasitas: 200kg / dina generator sodium hipoklorit Karakteristik: customerized Wektu produksi: 90 dina Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...

    • Steam Boiler Feeding Water Treatment System

      Steam Boiler Feeding Water Treatment System

      Panjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka piranti kanggo nggayuh tujuan pamurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa EDI Electro-deionization) kanggo nggawe pesawat saka peralatan perawatan banyu murni ngarang, liyane ...

    • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

      Mesin Nggawe Banyu Murni Dhuwur Banyu Payau P...

      Panjelasan Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka jinis sistem kanggo nggayuh tujuan pemurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa unit desalting listrik EDI) kanggo nggawe pesawat saka peralatan perawatan banyu murni, malih, ...

    • Sodium Hypochlorite Generator

      Generator Sodium Hipoklorit

      Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklor...

    • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

      Generator Sodium Hipoklorit 8ton

      Panjelasan Membran elektrolisis sodium hypochlorite generator minangka mesin sing cocog kanggo disinfeksi banyu ngombe, perawatan banyu limbah, sanitasi lan pencegahan epidemi, lan produksi industri, sing dikembangake dening Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., China Water Resources and Hydropower Research Institute, Universitas Qingdao, Universitas Yantai lan lembaga riset lan universitas liyane.Membran natrium hipoklor...