rjt

Mesin Pembuat Banyu Murni Dhuwur Filter Pemurnian Banyu Payau

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Panjelasan

Sistem perawatan banyu murni / kemurnian dhuwur minangka jinis sistem kanggo nggayuh tujuan pemurnian banyu liwat macem-macem proses perawatan banyu lan sistem pemantauan kualitas banyu.Minangka saben syarat pangguna beda saka kemurnian banyu, kita gabungke lan permute pretreatment, reverse osmosis lan ijol-ijolan ion amben campuran (utawa unit desalting listrik EDI) kanggo nggawe pesawat saka peralatan perawatan banyu murni, malih, kabeh banyu. tank ing sistem dilengkapi sistem kontrol tingkat Cairan, lan Pumps dilengkapi piranti pangayoman meksa, deteksi kualitas banyu online lan instrument kontrol lan PLC programmable controller sing Applied kanggo kabèh sistem kanggo nggawe peralatan mlaku tanpa pegawe ing. kewajiban.

rt

Alur Proses

Tangki banyu mentahanPompa banyu mentahanFilter pasir kuarsaFilter keamanan siji tahapSistem UFð Tangki banyu sing diolah UFRO pompa tekanan dhuwurtank banyu ROPompa tekanan dhuwur rong tahapUnit RO rong tahapRO water tankð Pompa booster penukar ionPenukar ionUnit DegasserPompa banyu

Komponen

● membran RO:DOW, Hydraunautics, GE

● Kapal: ROPV utawa First Line, materi FRP

● Pompa HP: Danfoss baja super duplex

● Unit Recovery energi: Danfoss super duplex steel utawa ERI

● Pigura: baja karbon kanthi cat primer epoksi, cat lapisan tengah, lan cat finishing permukaan poliuretan 250μm

● Pipa: Pipa baja duplex utawa pipa stainless steel lan pipa karet tekanan dhuwur kanggo sisih tekanan dhuwur, pipa UPVC kanggo sisih tekanan rendah.

● Listrik:PLC saka Siemens utawa ABB, unsur listrik saka Schneider.

Aplikasi

● Direct Flow Tekanan dhuwur ketel uap (boiler injeksi uap) kanggo Oilfield Recovery lenga abot

● Pabrik bir

● pembangkit listrik

● banyu Pharmaceutical

● Banyu Ngombe Ngarep

● Pabrik industri

● Karya umum

Parameter referensi

Model

Kapasitas

(t/d)

Tekanan Kerja

(MPa

Suhu Banyu Inlet

(℃)

Recovery

(%

JTRO-JS10

10

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS25

25

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS50

50

0.8-1.6

5-45

65

JTRO- JS 100

100

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 120

120

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 250

250

0.8-1.6

5-45

70

JTSO- JS 300

300

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 500

500

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 600

600

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 1000

1000

0.8-1.6

5-45

70

Kasus Proyek

Mesin Pembuat Banyu Murni Dhuwur

720ton / dina kanggo pabrik kilang minyak

ht (2)

Mesin pemurnian banyu kali

kanggo Pabrik Industri

ht (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan