rjt

Nyegah viruscorona

Minangka data wektu nyata paling anyar saka Organisasi Kesehatan Dunia tanggal 5 November 2020, 47 yuta kasus radhang paru-paru koroner anyar wis didiagnosis ing saindenging jagad, kanthi 1.2 yuta tiwas.Wiwit tanggal 7 Mei, kabeh kutha ing China wis disetel dadi berisiko rendah lan "nol" ing wilayah berisiko tinggi lan tengah, tegese China wis entuk kamenangan bertahap ing pencegahan epidemi koronavirus anyar.Bentuk penyakit anti-epidemi isih serius banget.Direktur Jenderal WHO Dr Tan Desai ujar ing konferensi pers manawa pandemi iki nyoroti manawa sistem kesehatan nasional lan lokal kuwat lan nduwe peran penting ing dhasar keamanan kesehatan global lan efek jangkoan kesehatan universal.

Sawise kedadeyan wabah COVID-19 ing China, pamrentah China kanthi cepet nanggapi lan ngetrapake strategi pencegahan epidemi sing bener kanggo nyegah panyebaran virus kasebut.Langkah-langkah kayata "nutup kutha", manajemen komunitas sing ditutup, ngisolasi, lan mbatesi kegiatan ruangan kanthi efektif nyuda panyebaran koronavirus.

Rilis rute infeksi sing gegandhengan karo virus kanthi pas wektune, menehi informasi marang masarakat babagan cara nglindhungi awake dhewe, mblokir wilayah sing kena pengaruh banget, lan ngisolasi pasien lan kontak sing cedhak.Nandheske lan ngleksanakake serangkaian undang-undang lan peraturan kanggo ngontrol aktivitas ilegal sajrone nyegah epidemi, lan mesthekake implementasine langkah-langkah pencegahan epidemi kanthi mobilisasi pasukan masyarakat.Kanggo wilayah epidemi utama, mobilisasi dhukungan medis kanggo mbangun rumah sakit khusus, lan nyiyapake rumah sakit lapangan kanggo pasien sing entheng.Titik sing paling penting yaiku wong Tionghoa wis entuk konsensus babagan wabah kasebut lan aktif kerja sama karo macem-macem kabijakan nasional.

Ing wektu sing padha, pabrikan diatur kanthi cepet kanggo mbentuk rantai industri lengkap kanggo pasokan pencegahan epidemi.Sandhangan protèktif, topeng, disinfektan lan pasokan protèktif liyane ora mung nyukupi kabutuhan rakyate dhewe, nanging uga nyumbang akeh macem-macem bahan pencegahan epidemi menyang negara-negara ing saindenging jagad.Kerja keras kanggo ngatasi kesulitan bebarengan.

Topeng, sandhangan protèktif, lan disinfektan dibutuhake wong ing saindenging jagad minangka bahan protèktif CONVID-19 sing efektif.Pasar kanggo topeng, sandhangan protèktif, disinfektan, lan liya-liyane ketat kanggo umume negara.

Minangka agen disinfeksi sing efektif, sistem prodhuksi sodium hypochlorite dibutuhake dening akeh pelanggan ing saindenging jagad.


Wektu kirim: Nov-10-2020