rjt

Mesin produksi Sodium Hypochlorite kanggo nyegah COVID-19

Data paling anyar sing dirilis dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS tanggal kaping 5 nuduhake manawa 106,537 kasus sing dikonfirmasi anyar dilaporake ing Amerika Serikat tanggal 4, nyetel jumlah kasus anyar ing sedina ing sawijining negara ing saindenging jagad. .Data nuduhake manawa rata-rata kasus anyar ing sedina ing Amerika Serikat sajrone 7 dina kepungkur wis meh udakara 90,000, sing maneh nyathet rekor kasus anyar paling dhuwur sajrone sedina sajrone 7 dina. wabah.Ana 1,141 tiwas anyar ing tanggal 4, sing paling dhuwur wiwit pertengahan September.Wabah anyar ing Amerika Serikat wis mbalek maneh, kanthi indikator penting kayata jumlah kasus sing mentas dikonfirmasi, jumlah kasus rumah sakit, lan tingkat positif tes virus sing terus nyetel rekor anyar.Lonjakan ing kasus anyar ora disebabake kenaikan tes.Sanajan jumlah tes uga saya mundhak, mundhak luwih sithik tinimbang jumlah kasus sing dikonfirmasi.

Kanthi kahanan iki, agen disinfeksi larutan natrium hipoklorit bakal akeh lan dibutuhake kanthi cepet ing macem-macem wilayah.

Ana siji customer saka Amerika dhawuh siji pesawat saka 3500litrs / dina 6% sodium hypochlorite prodhuksi mesin saka perusahaan kita, kanggo ketemu karo requirement pasar ing Amerika.Desain, fabrikasi, perakitan lan komisioning peralatan wis rampung lan siap dikirim saiki.

Solusi sodium sing diasilake bisa digunakake kanggo disinfeksi ing dalan, supermarket, omah, rumah sakit, bangunan, banyu ngombe, lan sapiturute kanggo mateni virus lan nyegah panyebaran convid-19.

Kita bakal mbantu pelanggan nginstal peralatan lan mbantu pelanggan miwiti produksi kanthi cepet lan entuk pasar adol kanthi cepet.

Kanthi kondisi CONVID-19 saiki, mesin prodhuksi sodium hypochlorite bakal dibutuhake dening akeh negara.


Wektu kirim: Nov-10-2020